Παρασκευή, Ιούνιος 5

Συγκέντρωση αγροτών αύριο στο δημαρχείο Μαντουδίου

0

Σε συγκέντρωση στο δημαρχείο Μαντουδίου καλεί ο αγροτικός σύλλογος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας, αύριο Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου, τονίζεται η αδράνεια της περιφέρειας και του δήμου, όσον αφορά την αποκατάσταση των ζημιών, που προκλήθηκαν από τα πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου σε χωράφια και αγροτικούς δρόμους, επισημαίνοντας ότι η κατάσταση εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους.

Παράλληλα οι αγρότες δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στα αγροτικά μπλόκα σε όλη την χώρα, στηρίζοντας τα αιτήματά τους, που αφορούν μείωση του κόστους παραγωγής (πετρέλαιο, αγροτικό ρεύμα, ΦΠΑ κλπ.), κατώτερες εγγυημένες τιμές αγροτικών προϊόντων, κάλυψη του χαμένου εισοδήματος από τις πολύ χαμηλές τιμές, άμεση καταβολή όλων των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ, αύξηση του αφορολόγητου ορίου και στοπ στις παρακρατήσεις για χρέη και δάνεια.

Οι αγρότες καλούν τους συναδέλφους τους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να συμμετέχουν μαζικά στην αυριανή συγκέντρωση, όπου αναμένεται να ληφθούν δραστικές αποφάσεις κινητοποιήσεων στην περιοχή.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση