Γ. Ακριώτης: Συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση του συνδέσμου “Ιπποκράτης”

Για την προσπάθεια ανοίγματος προς την τοπική κοινωνία και με ευκαιρία την επιτυχημένη συνεστίαση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Φίλων του Νοσοκομείου Χαλκίδας «Ιπποκράτης» ο βουλευτής Εύβοιας Γ. Ακριώτης συγχαίρει δημοσίως τη νέα Διοίκηση του συμβουλίου του Συνδέσμου. O Βουλευτής Εύβοιας τονίζει επιπροσθέτως, την καταλυτική συμβολή τους στον κοινό αγώνα για την […]

12 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Για την προσπάθεια ανοίγματος προς την τοπική κοινωνία και με ευκαιρία την επιτυχημένη συνεστίαση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Φίλων του Νοσοκομείου Χαλκίδας «Ιπποκράτης» ο βουλευτής Εύβοιας Γ. Ακριώτης συγχαίρει δημοσίως τη νέα Διοίκηση του συμβουλίου του Συνδέσμου.

O Βουλευτής Εύβοιας τονίζει επιπροσθέτως, την καταλυτική συμβολή τους στον κοινό αγώνα για την δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής και την εξασφάλιση του «κληροδοτήματος Μπαφέρου», ενώ καταληκτικά εύχεται να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και στοχοπροσήλωση να προασπίζονται τη δημόσια υγεία και να αποτελούν πάντοτε ένα ζωντανό και δημιουργικό κύτταρο αυτής της πόλης ειδικά τώρα που το νέο Γ.Ν. Νοσοκομείο Χαλκίδας είναι προ των πυλών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024