Το Λιμεναρχείο Χαλκίδας γνωστοποιεί την επιδείνωση καιρού

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας γνωστοποιεί στους ιδιοκτήτες σκαφών, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ. Με την προειδοποίηση για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που θα παρατηρηθούν τις επόμενες ώρες στην περιοχή μας, έχει σκοπό την αποφυγή ατυχημάτων και ταλαιπωρίας των σκαφών. Συγκεκριμένα: ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ θα παρουσιάσει ο καιρός την Τρίτη ( 12-02-2019) σε Θεσσαλία- ανατολική Στερεά- […]

12 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας γνωστοποιεί στους ιδιοκτήτες σκαφών, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ. Με την προειδοποίηση για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που θα παρατηρηθούν τις επόμενες ώρες στην περιοχή μας, έχει σκοπό την αποφυγή ατυχημάτων και ταλαιπωρίας των σκαφών.

Συγκεκριμένα:

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ θα παρουσιάσει ο καιρός την Τρίτη ( 12-02-2019) σε Θεσσαλία- ανατολική Στερεά- Εύβοια με κύρια χαρακτηριστικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες.

ΑΝΕΜΟΙ από νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7 μποφόρ βαθμιαία και από τα βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ από 02 έως 14 βαθμούς κελσίου στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024