Μηνυτήρια αναφορά Κώστα Μαρκόπουλου προς ΛΑΡΚΟ

To πολιτικό του γραφείο άνοιξε ο Κώστας Μαρκόπουλος για να υποδεχτεί τους δημοσιογράφους σε μία συνέντευξη τύπου την οποία παραχώρησε, σήμερα το απόγευμα 13 Φεβρουαρίου. Ο ίδιος έθεσε τους προβληματισμούς τους για το ζήτημα της ΛΑΡΚΟ, ενώ ανέφερε την κακοδιαχείριση της επιχείρησης, η οποία θα αφήσει πολύ κόσμο εκτός εργασίας. Μίλησε για  αδράνεια του διοικητικού […]

13 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

To πολιτικό του γραφείο άνοιξε ο Κώστας Μαρκόπουλος για να υποδεχτεί τους δημοσιογράφους σε μία συνέντευξη τύπου την οποία παραχώρησε, σήμερα το απόγευμα 13 Φεβρουαρίου.

Ο ίδιος έθεσε τους προβληματισμούς τους για το ζήτημα της ΛΑΡΚΟ, ενώ ανέφερε την κακοδιαχείριση της επιχείρησης, η οποία θα αφήσει πολύ κόσμο εκτός εργασίας. Μίλησε για  αδράνεια του διοικητικού συμβουλίου, ενώ όπως υπογράμμισε κατέθεσε στον Εισαγγελέα τη μηνυτήρια αναφορά, κατά των μελών της διοίκησης της εν λόγω εταιρίας.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει για την πλήρη αδιαφορία της σημερινής κυβέρνησης, τονίζοντας την μη ανίχνευση του ιού Η1Ν1 στο νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ πρόσθεσε πως το έργο του νοσοκομείου θα έπρεπε ήδη να έχει παραδοθεί.

Μάλιστα δήλωσε πως τα προβλήματα αυτά, τα οποία εγκύπτουν στην σημερινή κυβέρνηση, θα πρέπει να επιλυθούν, από τη μέλλουσα κυβέρνηση, τη Ν.Δ., όπως συγκεκριμένα είπε.

Ερωτηθείς για τις κοινοβουλευτικές εκλογές και το πότε πιστεύει πως θα πραγματοποιηθούν, είπε περιπαιχτικά “τον Μάρτιο, τον Μάιο, τον Οκτώβριο”.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024