Η ΑΣΣΕ αναπτύσσει εφαρμογή για την προβολή αγροδιατροφικών επιχειρήσεων

0

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (ΑΣΣΕ) προτίθεται να αναπτύξει μια ειδική εφαρμογή σε προβεβλημένο χώρο του ιστοτόπου της www.agrifoodcentralgreece.gr ,με σκοπό την αποτύπωση και προβολή των αγροδιατροφικών επιχειρήσεων που διαθέτουν επισκέψιμες μονάδες και εγκαταστάσεις εντός των ορίων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συμβάλλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο στην αύξηση της επισκεψιμότητάς τους και τη γνωριμία με το ευρύ κοινό.

Όσες επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου διαθέτουν επισκέψιμες εγκαταστάσεις όπως οινοποιεία, αγροκτήματα, αγροτουριστικά συγκροτήματα, κλπ. και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εν λόγω πρωτοβουλία προβάλλοντας τον επισκέψιμο χώρο τους μέσα από τον ιστότοπο της ΑΣΣΕ, θα χρειαστεί να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα πληροφοριών ,στα Ελληνικά και στα Αγγλικά και να την αποστείλουν υπογεγραμμένη και σφραγισμένη στο info@agrifoodcentralgreece.gr .

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να επικοινωνούν με την ΑΣΣΕ στα τηλέφωνα 2221353542-3.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση