Μέχρι τέλος Μαρτίου οι εγγραφές νέων μελών στον Ερυθρό Σταυρό Λιβαδειάς

Παράταση της προθεσμίας εγγραφών νέων μελών στο Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς, δεδομένης της μεγάλης ανταπόκρισης πολιτών της περιοχής. Όπως ενημερώνει με εγκύκλιο της η Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ορίσθηκε νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης ΕΕΣ για την εκλογή ΚΔΣ, εκλογής Εξελικτικής επιτροπής, εκλογή επιτροπής δεοντολογίας και εκλογή Περιφερειακών Συμβουλίων, […]

14 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Παράταση της προθεσμίας εγγραφών νέων μελών στο Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς, δεδομένης της μεγάλης ανταπόκρισης πολιτών της περιοχής.

Όπως ενημερώνει με εγκύκλιο της η Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ορίσθηκε νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης ΕΕΣ για την εκλογή ΚΔΣ, εκλογής Εξελικτικής επιτροπής, εκλογή επιτροπής δεοντολογίας και εκλογή Περιφερειακών Συμβουλίων, η 31η Μαρτίου 2019.

Η μετάθεση των εκλογών κρίθηκε αναγκαία λόγω της αθρόας εγγραφής νέων μελών που παρατηρήθηκε την τελευταίες μέρες και ερμηνεύτηκε ως επιθυμία της ελληνικής κοινωνίας να αγκαλιάσει τον οργανισμό.

Σύντομα θα εκδοθεί νέα πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από το καταστατικό διαδικασίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024