O πιο νέος συνταξιούχος της Ελλάδας είναι μοντέλο και διατηρεί κατάστημα solarium σε Χαλκίδα και Λαμία

Το καλλίγραμμο μοντέλο και πρώην επισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, Ζώης Σημαντήρας, βγήκε στη σύνταξη μόλις στα 31 του χρόνια κι αμέσως μετά άνοιξε τα ΄”φτερά” του στο επιχειρείν. Ο 37χρονος σήμερα πρωταγωνιστής στις πασαρέλες μόδας Ζώης Σημαντήρας, κατάφερε να συνταξιοδοτηθεί στην ηλικία των 31 ετών έχοντας εργαστεί συνολικά μόλις 11 χρόνια ως μόνιμος επισμηνίας στην […]

14 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Το καλλίγραμμο μοντέλο και πρώην επισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, Ζώης Σημαντήρας, βγήκε στη σύνταξη μόλις στα 31 του χρόνια κι αμέσως μετά άνοιξε τα ΄”φτερά” του στο επιχειρείν.

Ο 37χρονος σήμερα πρωταγωνιστής στις πασαρέλες μόδας Ζώης Σημαντήρας, κατάφερε να συνταξιοδοτηθεί στην ηλικία των 31 ετών έχοντας εργαστεί συνολικά μόλις 11 χρόνια ως μόνιμος επισμηνίας στην Πολεμική Αεροπορία.

Σημειώνεται ότι από την Πολεμική Αεροπορία αποστρατεύτηκε το 2011 με σύνταξη αναπηρίας λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε και της μοιραίας «ανικανότητας” όπως γνωμάτευσε η Ανώτατη Υγειονομική Επιτροπή της Αεροπορίας  “να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του… μη οφειλόμενης στην Υπηρεσία».

Μετά από μερικούς μήνες , βγήκε στη σύνταξη, εισπράττοντας παράλληλα το εφάπαξ καθώς και την επικουρική σύνταξη από το Μετοχική Ταμείο Αεροπορίας, αποφασίζοντας να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Οσο τα χρόνια περνούσαν, τόσο ανέβαιναν οι μετοχές του Ζώη στο μόντελινγκ. Αρχισε να γίνεται περιζήτητος σε επιδείξεις γνωστών σχεδιαστών, ενώ ταυτόχρονα -πριν από οκτώ χρόνια- άνοιξε το πρώτο κατάστημα τεχνητού μαυρίσματος.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης 14 καταστημάτων solarium σε περιοχές όπως το Περιστέρι, η Ηλιούπολη, η Νέα Σμύρνη, το Παγκράτι, η Καλλιθέα, η Ελευσίνα, ο Βόλος, η Πάτρα, η Χαλκίδα, ενώ σύντομα ανοίγει και άλλα δύο σε Γλυφάδα και Λαμία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024