Σύλληψη αλλοδαπής για κλοπές σε Λαμία και Καμένα Βούρλα

0

Συνελήφθη αλλοδαπή στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, κατηγορούμενη για κλοπές από υποκαταστήματα αλυσίδας super market , στη Λαμία και στα Καμένα Βούρλα, ενώ αναζητούνται για να συλληφθούν δύο ακόμη γυναίκες συνεργοί της, τα στοιχεία των οποίων διερευνώνται.Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μέρος των αφαιρεθέντων εμπορευμάτων.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, συνελήφθη χθες 12 Φεβρουαρίου 2019, το μεσημέρι στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, μία 30χρονη αλλοδαπή, κατηγορούμενη μαζί με δύο ακόμα γυναίκες – συνεργούς  της, τα στοιχεία των οποίων διερευνώνται, για κλοπές κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι τρεις γυναίκες, χθες το μεσημέρι, μετέβησαν διαδοχικά σε τρία υποκαταστήματα αλυσίδας super market και συγκεκριμένα σε ένα υποκατάστημα στην περιοχή της Λαμίας και σε δύο στα Καμένα Βούρλα και αφαίρεσαν διάφορα εμπορεύματα, συνολικής αξίας 1.219,32 ευρώ.

Η 30χρονη έγινε αντιληπτή στο τελευταίο υποκατάστημα και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς, ενώ οι συνεργοί της αναζητούνται για να συλληφθούν.

Στην κατοχή της 30χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων εμπορευμάτων, τα οποία αποδόθηκαν νομότυπα.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση