, ,

Τον επιχειρηματικό παλμό της Βοιωτίας δεσμεύτηκε να “ανατάξει” ο Φάνης Σπανός

Συνάντηση με τους Προέδρους και τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός. Δεδομένης της άριστης συνεργασία των δυο φορέων με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την οποία και εξήραν στη συνάντηση, επιδόθηκε στον Υποψήφιο Περιφερειάχη υπόμνημα σχετικά με τις θέσεις και […]

14 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Συνάντηση με τους Προέδρους και τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός.

Δεδομένης της άριστης συνεργασία των δυο φορέων με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την οποία και εξήραν στη συνάντηση, επιδόθηκε στον Υποψήφιο Περιφερειάχη υπόμνημα σχετικά με τις θέσεις και τις προτάσεις του Επιμελητηρίου για την ανάπτυξη της Βοιωτίας και τις προοπτικές της επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ο Φάνης Σπανός δεσμεύτηκε για την συνέχεια όλων των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που αναλήφθηκαν από την Οεριφερειακή Αρχή της οποίας ήταν αναπόσπαστος “κρίκος”.

«Είμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις από την πρώτη στιγμή της περιφερειακής μας διακυβέρνησης και θα συνεχίσουμε καταβάλλοντας ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Στόχος μας είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας που θα συμβάλει στην ουσιαστική ανάπτυξη και την τόνωση της επιχειρηματικότητας. Επιμένουμε πως οι επιχειρήσεις μας αξίζουν μια θέση στην κορυφή εγχώριας και όχι μόνο οικονομίας προς όφελος όλων των Στερεοελλαδιτών» δήλωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ