,

Το Δήμο Ερέτριας διεκδικεί ο Μπάμπης Καραβάς με σύνθημα ΜΑΖΙ για το ΝΕΟ

Ο Μπάμπης Καραβάς ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Ερέτριας, ως επικεφαλής της νέας κίνησης «ΜΑΖΙ για το ΝΕΟ». Με το παρακάτω μήνυμα, μέσω της προσωπικής του σελίδας στα social media, ανακοίνωσε ο ίδιος την υποψηφιότητά του. Αγαπητοί φίλοι, Θα ήθελα με αυτή την επιστολή να επικοινωνήσω με όλους εσάς. Εσάς που με κάθε […]

17 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Ο Μπάμπης Καραβάς ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Ερέτριας, ως επικεφαλής της νέας κίνησης «ΜΑΖΙ για το ΝΕΟ».

Με το παρακάτω μήνυμα, μέσω της προσωπικής του σελίδας στα social media, ανακοίνωσε ο ίδιος την υποψηφιότητά του.
Αγαπητοί φίλοι,
Θα ήθελα με αυτή την επιστολή να επικοινωνήσω με όλους εσάς.
Εσάς που με κάθε τρόπο μου ζητάτε να προχωρήσω μπροστά όσο αναφορά την προοπτική του Δήμου μας , αλλά και όλους εσάς που αγωνιάτε για το μέλλον του τόπου που όλοι αγαπάμε.
Είναι καιρός τώρα που η σκέψη μου βρίσκεται συνεχώς στον τόπο μου, στον τόπο που γεννήθηκα , μεγάλωσα και αγαπώ . Στον τόπο που έκανα τα όνειρα μου, στον τόπο που ξαναγυρνώ , στον τόπο των παππούδων μου, στον τόπο που θέλω να μεγαλώσω τα παιδιά μου.
Με γνωρίζετε όλοι. Όλοι γνωρίζετε ότι ποτέ στη ζωή μου , δεν έμεινα πίσω , δεν κρύφτηκα, δεν ήμουν απών.
Από πολύ μικρός ασχολήθηκα με τα κοινά από όποιο μετερίζι, και πρόσφερα με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση τις υπηρεσίες μου, όπου μου ζητήθηκε. Ήμουν πάντα παρών.
Έτσι και τώρα , μπροστά σ’ αυτήν την νέα προοπτική που ανοίγεται για τον τόπο μας, αφουγκράζομαι τις αγωνίες σας, αισθάνομαι τις ελπίδες σας , ακούω τις φωνές σας ανταποκρίνομαι στις προκλήσεις και δηλώνω ΠΑΡΩΝ.
Απαντώ Ναι στην πρόταση να είμαι επικεφαλής σε μια νέα ανεξάρτητη προσπάθεια για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Ερέτριας.
Θέλω απο καρδιάς να ευχηθω καλή δύναμή στους συνυποψηφίους μου, την κυρία Αλημπατε,την κυρία Καραμπετσου τον κύριο Δημητρόπουλο,τον κύριο Γουρνη και τον κύριο Καρρά.Τους καλώ σε μια μάχη ιδεών και προτάσεων για το καλό του τόπου μας. Καλώ κάθε έμπειρη αυτοδιοικητική φωνή να έρθει μαζί μας.
Καλώ κάθε φίλο και φίλη που ανήκει στη γενιά μου να είναι μαζί μας.
Καλώ κάθε συμπολίτη μας που ενδιαφέρεται για τον τόπο μας να είναι μαζί μας.
Σας καλώ όλους , να πορευτούμε μαζί, με όραμα, ελπίδα, όνειρα, χαρά , αγάπη και σχέδιο.
Μαζί θα τα καταφέρουμε.
Καραβάς Χαράλαμπος
Υποψήφιος Δήμαρχος
του Δήμου Ερετριας

Ο Μπάμπης Καραβάς γνωστός σε όλη την περιφέρεια Στερεάς για τους δυναμικούς και οραματικούς αγνώνες της νεολαίας που είχε την τιμή να εκπροσωπήσει και ως γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμάρυνθο. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο της περιοχής. Είναι απόφοιτος σχολής πληροφορικής και της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Πελοποννήσου. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στην Υγειονομική Υπηρεσία της Περιφέρειας για 3 χρόνια, ενώ ήταν μέλος στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Χαλκίδας για 2,5 χρόνια. Τα τελευταία 7 χρόνια είναι υπεύθυνος παραγωγής σε μεγάλες Α.Ε. στον χώρο των κατασκευών και της εμπορίας τροφίμων. Μιλά 2 γλώσσες. Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ