Στην Αράχωβα ετοιμάζεται να μετακομίσει ο Σάκης Ρουβάς. Δείτε την επένδυση

Τον πλέον δημοφιλή προορισμό, κατά τους χειμερινούς κυρίως μήνα, επισκέφτηκε πριν δύο Σαββατοκύριακα ο Σάκης Ρουβάς όπου σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να επενδύσει. Ο γνωστός καλλιτέχνης συζητούσε εδώ και καιρό πως θέλει να κάνει μια επένδυση στην περιοχή της Αράχωβας και όπως όλα δείχνουν είναι πολύ κοντά στο να πάρει την τελική απόφαση. Σύμφωνα με […]

18 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Τον πλέον δημοφιλή προορισμό, κατά τους χειμερινούς κυρίως μήνα, επισκέφτηκε πριν δύο Σαββατοκύριακα ο Σάκης Ρουβάς όπου σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να επενδύσει.
Ο γνωστός καλλιτέχνης συζητούσε εδώ και καιρό πως θέλει να κάνει μια επένδυση στην περιοχή της Αράχωβας και όπως όλα δείχνουν είναι πολύ κοντά στο να πάρει την τελική απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες  είδε κάποια σαλέ αλλά και οικόπεδα με σκοπό να τα αγοράσει. Αυτό που του κέντρισε το ενδιαφέρον είναι ένα σαλέ στην περιοχή Λιβάδι, που έχει 3 επίπεδα, 6 υπνοδωμάτια, 2 master με ιδιωτικό μπάνιο, 1 σαλόνι και εσωτερική πισίνα.

Ο ίδιος αγαπάει πολύ τα χειμερινά σπορ και τη φύση και θέλει να κάνει τη συγκεκριμένη επένδυση για να μπορεί να περνάει και ο ίδιος περισσότερο χρόνο στην Αράχωβα μαζί με την οικογένειά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024