, ,

Δεν ακολουθεί το Φάνη Σπανό ο νυν Αντπεριφερειάρχης Φωκίδας Β.Κατσαγούνος

Με μια ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη και τους Φωκείς, αλλά χωρίς σαφή αιτιολογία, έθεσε εαυτόν εκτός εκλογικής κούρσας ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας Βασίλης Κατσαγούνος. Στο ίδιο ύφος και η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Φάνη Σπανού, για την άψογη μεταξύ τους συνεργασία. Η ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, αμέσως μετά την κατ’ιδίαν συνάντηση με τον υποψήφιο […]

19 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Με μια ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη και τους Φωκείς, αλλά χωρίς σαφή αιτιολογία, έθεσε εαυτόν εκτός εκλογικής κούρσας ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας Βασίλης Κατσαγούνος.

Στο ίδιο ύφος και η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Φάνη Σπανού, για την άψογη μεταξύ τους συνεργασία.

Η ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, αμέσως μετά την κατ’ιδίαν συνάντηση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς, Φάνη Σπανό, έχει ως εξής:
«Από το 2014 ως Περιφερειακός Σύμβουλος και από το 2016 ως Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, έβαλα όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ευθύνες και τις προκλήσεις που απορρέουν από τις θέσεις αυτές.

Σε αυτό το διάστημα, μαζί με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, τους άξιους συναδέλφους – Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. αλλά και με όλο το Περιφερειακό Συμβούλιο δουλέψαμε εντατικά, με σοβαρότητα και διαφάνεια, για τις ανάγκες και τις ευκαιρίες της Φωκίδας. Τολμώ να πω πως πετύχαμε πολλά, υπό αντίξοες συνθήκες και επισημαίνω πως έχουμε ακόμη πάρα πολύ δρόμο για την υλοποίηση των στόχων μας.

Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Κώστα Μπακογιάννη, τους συναδέλφους μου και όλους τους φορείς για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Κυρίως όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες της Φωκίδας που με τίμησαν με τη ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.

Επιθυμώ να ενημερώσω πως δε θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Ωστόσο, η προσπάθειά μας πρέπει να συνεχιστεί. Ιδανικό εχέγγυο προς αυτό το σκοπό αποτελεί η υποψηφιότητα του αγαπητού μου συναδέλφου Φάνη Σπανού, για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις προθέσεις και τις ικανότητές του, θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις και είμαι βέβαιος για την επιτυχία της ομάδας μας όχι μόνο στις εκλογές, αλλά κυρίως την επόμενη μέρα».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε τα εξής:

«Ο Βαγγέλης είναι ένας εξαίρετος, ακέραιος και υπεύθυνος συνάδελφος με τον οποίο συνεργαστήκαμε για χρόνια ως Αντιπεριφερειάρχες στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη. Η απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές στερεί από την Αυτοδιοίκηση έναν άξιο υπηρέτη της. Θέλω να τον ευχαριστήσω για όσα προσέφερε και θα προσφέρει έως την ολοκλήρωση της τρέχουσας θητείας μας. Ακόμη, για τη συνεργασία μας και την αμέριστη στήριξή του στη νέα μας προσπάθεια για τη Στερεά Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Φωκίδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024