Φυλακές Δομοκού: Νέα αιματηρή συμπλοκή – Ισοβίτης μαχαίρωσε πισώπλατα κρατούμενο στο κελί του

0

Νέα αιματηρή συμπλοκή πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα στις Φυλακές Δομοκού, με μαχαίρωμα κρατούμενου μέσα στο κελί του από συγκρατούμενο του ισοβίτη.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα, στην Ε’ πτέρυγα των Φυλακών Δομοκού, ένας Ρουμάνος κρατούμενος ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, επιτέθηκε για λόγους που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, με αυτοσχέδιο μαχαίρι σε αλλοδαπό συγκρατούμενο του μέσα στο κελί του και τον κάρφωσε πισώπλατα.

Το θύμα οδηγήθηκε εσπευσμένα στο ΚΥ Δομοκού έχοντας χάσει πολύ αίμα, και από εκεί διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Όσο για τον δράστη, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των Φυλακών Δομοκού πέρασαν δύσκολη νύχτα, αφού σύμφωνα με τα όσα έχουν γνωστοποιηθεί μέχρι τώρα, από τις 2:00 μέχρι τις 6:00 πάλευαν να τον αφοπλίσουν χωρίς περαιτέρω επεισόδια. Ο εν λόγω κρατούμενος φαίνεται ότι βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, υβρίζοντας και απειλώντας τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειας αφοπλισμού του.

Θα σας ενημερώνουμε για τις περαιτέρω εξελίξεις.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση