ΜΥΚΟΝΟΣ: Η Βασίλισσα των Κυκλάδων

Η Μύκονος, η βασίλισσα των Κυκλάδων, είναι το νησί της απόλυτης άνεσης και της αχαλίνωτης διασκέδασης. Εδώ όλοι, ντόπιοι κι επισκέπτες, απολαμβάνουν στιγμές καλοπέρασης, χαλάρωσης και παρεΐστικου κλίματος. Νησί αγνό, όπως τα περισσότερα κυκλαδονήσια, κλέβει τις εντυπώσεις με συμμάχους τα πεντακάθαρα καταγάλανα νερά, το έντονο φως του ήλιου και τους δυνατούς ανέμους. Αυτά είναι τα […]

20 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Η Μύκονος, η βασίλισσα των Κυκλάδων, είναι το νησί της απόλυτης άνεσης και της αχαλίνωτης διασκέδασης.

Εδώ όλοι, ντόπιοι κι επισκέπτες, απολαμβάνουν στιγμές καλοπέρασης, χαλάρωσης και παρεΐστικου κλίματος.

Νησί αγνό, όπως τα περισσότερα κυκλαδονήσια, κλέβει τις εντυπώσεις με συμμάχους τα πεντακάθαρα καταγάλανα νερά, το έντονο φως του ήλιου και τους δυνατούς ανέμους.

Αυτά είναι τα βασικότερα μυκονιάτικα χαρακτηριστικά, που ερεθίζουν τις αισθήσεις δημιουργώντας την ακλόνητη επιθυμία στον καθένα, να μη φύγει ποτέ απ’ αυτό.

Η ακτινοβολία της Χώρας επίσης ελκύει τους πάντες, λόγω της εξέχουσας θέσης, αλλά και της αριστουργηματικής αρχιτεκτονικής. Κοντά της, στη μαγεία του νησιού στέκονται οι παραλίες, τα μπιτς μπαρ σ’ αυτές με έντονα καθημερινά πάρτι, όπως και οι εκλεπτυσμένες γαστριμαργικές απολαύσεις από διάσημους σεφ, που “κινούνται” τοπικά, μέσα απ’ τις κιτρινισμένες σελίδες της μυκονιάτισσας μαγείρισσας, αλλά και παγκοσμίως.

Τώρα, σημεία αναφοράς των επωνύμων και των εραστών της κυκλαδίτικης ομορφιάς, για όλες τις προαναφερθείσες απολαύσεις, τα : Coo, Katerina’s Bar στη μικρή Βενετία με τέλεια θέα και μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, Καμάρες, Abelia’s, Gold Star, Lithos, Gallery, Art Studio, Saint John, Gazou, Petinos, Φιλιππής, Ristorante Φτελιά, Άρωμα, Argo, Astra, Αίγλη, ατελιέ Galatis, για τη μόδα και τη ζωγραφική από τον άνθρωπο – σύμβολο της Μυκόνου Γιάννη Γαλάτη και τον συνεργάτη του Νίκο Λιγοξυγγάκη, Νάξος, Lefteris, Caprice, N’Ammos, Sea Satin Market, Cavo Paradiso, Terra Maltese, Super Paradise και Remezzo.

Δημήτρης Μήτρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024