Νέα έργα σε Εύβοια ανακοίνωσε ο Κ. Μπακογιάννης

Μια νέα προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς και των δήμων Καρύστου, Κύμης-Αλιβερίου και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης. Πρόκειται για την προμήθεια και τοποθέτηση μηχανισμών πρόσβασης σε παραλίες της Εύβοιας για χρήση ΑΜΕΑ, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ, σύμβαση που εντάσσεται στο πλαίσιο έργων στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς, συνολικού ύψους […]

22 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Μια νέα προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς και των δήμων Καρύστου, Κύμης-Αλιβερίου και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

Πρόκειται για την προμήθεια και τοποθέτηση μηχανισμών πρόσβασης σε παραλίες της Εύβοιας για χρήση ΑΜΕΑ, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ, σύμβαση που εντάσσεται στο πλαίσιο έργων στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς, συνολικού ύψους 660.000 ευρώ.

Όπως σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης, τα έργα αποσκοπούν στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και υλοποιούνται με σχέδιο και προγραμματισμό από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024