Παρουσία Βόζεμπεργκ η κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας (φωτογραφίες)

Αθρόα ήταν η συμμετοχή του κόσμου παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες στην κοπή της ετήσιας βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας που έλαβε χώρα την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, στο cafe Venezia στη Λαμία. Από την πλευρά της η ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ευχαριστεί τους φίλους και τις φίλες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που τίμησαν με την παρουσία τους την […]

25 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Αθρόα ήταν η συμμετοχή του κόσμου παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες στην κοπή της ετήσιας βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας που έλαβε χώρα την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, στο cafe Venezia στη Λαμία.

Από την πλευρά της η ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ευχαριστεί τους φίλους και τις φίλες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που τίμησαν με την παρουσία τους την επιτυχημένη εκδήλωση της κοπής της ετήσιας βασιλόπιτας για το 2019. Ευχαριστεί επίσης την Ευρωβουλευτή κα Ελίζα Βόζεμπεργκ, επίσημη προσκεκλημένη της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν στέλνοντας ενωτικά μηνύματα, ο βουλευτής κ. Χρήστος Σταϊκούρας,ο υποψήφιος βουλευτής κ.Γιάννης Οικονόμου, η πρώην βουλευτής κα.Ελένη Μακρή Θεοδώρου και ο πολιτευτής και πρ.Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς.

Παραβρέθηκαν επίσης, ο πρ. βουλευτής και πρ.υπουργός κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος,ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας και Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός,ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας και υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων κ. Θύμιος Καραΐσκος,ο δήμαρχος Δομοκού κ.Δημήτριος Τζιαχρήστας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Καραγιάννης, ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Αποστολόπουλος, ο εντεταλμένος Περ.Σύμβουλος κ. Θέμης Χειμάρας, το μέλος πολιτικής επιτροπής και υπ.Δήμαρχος Λοκρών κ. Κώστας Σούλιας, το μέλος πολιτικής επιτροπής κ. Τόλης Παπαποστόλου,η υπ. Δήμαρχος Στυλίδας κα. Βιργινία Στεργίου, ο Πρόεδρος του δικηγορικού Συλλόγου κ. Αθανάσιος Μακρυγιάννης, η Πρόεδρος της Αντικαρκινικής Ένωσης κα. Αλεξάνδρα Βεντούρη,ο πρόεδρος των επιχειρήσεων ΒΙΠΕ ΛΑΜΙΑΣ κ. Γιαννίτσης Γεώργιος, το μέλος του μητρώου πολιτικών στελεχών κ. Δημήτριος Λαθούρης,η τομεάρχης του νόμου κα.Ευμορφία Αυγερίου, οι Τομεάρχες Ευρυτανίας και Μαγνησίας κ. Στέλιος Καννέλος και Δημήτριος Δρακάκης αντίστοιχα καθώς και αρκετοί Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Ευχαριστούμε το Κοσμηματοπωλείο ΦΩΤΗΣ & ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ για την προσφορά του δώρου ,τυχερή αναδείχθηκε η κα.Φυλιώ Φράγκου.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Σπύρος Κωσταράς ευχήθηκε καλή χρονιά και ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους στην επιτυχημένη εκδήλωση. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Αθανάσιο Μακρυγιάννη τονίζοντας : “Ένας πετυχημένος επαγγελματίας με παρουσία πάνω από 30 χρόνια στον χώρο της δικηγορίας καθώς και ένας πετυχημένος πρόεδρος που οι συνάδελφοί του τον έχουν εκλέξει δύο φόρες πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου ενώνει τις δυνάμεις του στην κοινή προσπάθεια που κάνουμε όλοι με μπροστάρη τον Πρόεδρο μας κ.Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανασύνταξη της χώρας΄ Θανάση Μακρυγιάννη σε καλωσορίζουμε στην παράταξή μας”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024