Δ.Λιβαδειάς: Ψήφισμα συμπαράστασης στον παραιτηθέντα Θ.Θεοδώρου

Ψήφισμα κατά της παρεμβατικότητας εξωθεσμικών και τοπικών παραγόντων, προς συμπαράσταση του παραιτηθέντα επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, Θεόδωρο Θεοδώρου, εξέδωσε με ομόφωνη απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων. Με το πέρας της συζήτησης όλων των θεματων της ημερήσιας διάταξης της 20ης Φεβρουαρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς συμπεριέλαβε στα πρακτικά την επίσημη εξής ανακοίνωση: “Το Δημοτικό […]

22 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Ψήφισμα κατά της παρεμβατικότητας εξωθεσμικών και τοπικών παραγόντων, προς συμπαράσταση του παραιτηθέντα επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, Θεόδωρο Θεοδώρου, εξέδωσε με ομόφωνη απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων.

Με το πέρας της συζήτησης όλων των θεματων της ημερήσιας διάταξης της 20ης Φεβρουαρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς συμπεριέλαβε στα πρακτικά την επίσημη εξής ανακοίνωση:

“Το Δημοτικό Συμβούλιο συμπαραστέκεται στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Θεόδωρο Θεοδώρου και καταδικάζει τις παρεμβάσεις εξωθεσμικών και τοπικών παραγόντων από όπου και αν προέρχονται, που κατά δήλωσή του τον οδήγησαν στην παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024