Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων: Βράβευση Εθνικής Ομάδας Γυναικών

Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, η τελετή βράβευσης διακριθέντων αθλητών – αθλητριών και ομάδων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Ενόπλων Δυνάμεων(ΣΑ), για το έτος 2018. Η Εθνική Ομάδα γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας τιμήθηκε χτες, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον ΑΣΑΕΔ, στο Πολεμικό Μουσείο με αφορμή την […]

28 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, η τελετή βράβευσης διακριθέντων αθλητών – αθλητριών και ομάδων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Ενόπλων Δυνάμεων(ΣΑ), για το έτος 2018.

Η Εθνική Ομάδα γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας τιμήθηκε χτες, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον ΑΣΑΕΔ, στο Πολεμικό Μουσείο με αφορμή την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε το Φεβρουάριο του 2018 στην Τριφυλία και την επακόλουθη ψήφιση της, ως η καλύτερη ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η χώρα μας έλαβε μέρος για πρώτη φορά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και η εμφάνιση της ήταν εξαιρετική, δεδομένου ότι συμμετείχαν παγκόσμιες δυνάμεις, όπως η Γερμανία και η Ολλανδία.

Αυτή την περίοδο, η Εθνική ομάδα έχει επανασυγκροτηθεί και πραγματοποιεί προπονήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο Βέλγιο τον Μάρτιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024