Κλειστά τα σχολεία σε πολλούς δήμους της Εύβοιας

Κλειστά παραμένουν σήμερα τα σχολεία σε πολλές περιοχές της Εύβοιας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που πλήττουν το νομό, κατά το τελευταίο διήμερο. Πιο συγκεκριμένα, κλειστά είναι σήμερα όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι δημόσιοι και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, στους δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, λόγω χιονιού, παγετού […]

25 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Κλειστά παραμένουν σήμερα τα σχολεία σε πολλές περιοχές της Εύβοιας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που πλήττουν το νομό, κατά το τελευταίο διήμερο.

Πιο συγκεκριμένα, κλειστά είναι σήμερα όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι δημόσιοι και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, στους δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, λόγω χιονιού, παγετού και χαμηλών θερμοκρασιών.

Στο δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων κλειστά είναι τα σχολεία στις τοπικές κοινότητες Στενής, Στροπώνων και Μακρυκάπας, το Δημοτικό Σχολείο Διρφύων, το Γυμνάσιο Καθενών και τα νηπιαγωγεία Καθενών και Πάλιουρα.

Τέλος, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες σε Κύμη, Κονίστρες καθώς και όλα τα σχολεία του δήμου Καρύστου λόγω θυελλωδών ανέμων, ενώ το δημοτικό σχολείο Σκύρου δεν λειτουργεί σήμερα, λόγω τεχνικού προβλήματος στο λεβητοστάσιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024