Ο Μητροπολίτης Χαλκίδας στo Πνευματικό Κέντρο Ψαχνών

Το απόγευμα της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου 2019, ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη στα Ψαχνά, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Αγίου Νικολάου Ψαχνών, όπου είναι και η έδρα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, όπου και ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα της Σχολής. Παρευρέθηκαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Μεσσαπίων Πρωτοπρεσβ. Νικόλαος Δανέλης, οι Καθηγητές στα Ψαχνά […]

18 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Το απόγευμα της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου 2019, ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη στα Ψαχνά, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Αγίου Νικολάου Ψαχνών, όπου είναι και η έδρα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, όπου και ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα της Σχολής.

Παρευρέθηκαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Μεσσαπίων Πρωτοπρεσβ. Νικόλαος Δανέλης, οι Καθηγητές στα Ψαχνά κ. Δήμος Τσίμπος και κ. Κυριάκος Στάντζος, όπως και πολλοί μαθητές και μαθήτριες.

Ο Σεβασμιώτατος μετά την ευλογία της Αγιοβασιλόπιτας ευχήθηκε σε όλους, ώστε και κατά το νέο έτος να δείχνουν επιμέλεια στις σπουδές τους και να συνεχίσουν την μελέτη της Πατρώας Εκκλησιαστικής Μουσικής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024