Προειδοποίηση Λιμεναρχείου στους ιδιοκτήτες σκαφών

Προειδοποιητική ανακοίνωση εξέδωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας καλώντας όλους τους ιδιοκτήτες σκαφών να ενημερώνονται από τις κατά τόπους λιμενικές αρχές πριν τον απόπλου. Πρόβλεψη επιδείνωσης του καιρού για την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο. Με κύρια χαρακτηριστικά νεφώσεις με χιονοπτώσεις στην Θεσσαλία που από το μεσημέρι […]

23 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Προειδοποιητική ανακοίνωση εξέδωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας καλώντας όλους τους ιδιοκτήτες σκαφών να ενημερώνονται από τις κατά τόπους λιμενικές αρχές πριν τον απόπλου.
Πρόβλεψη επιδείνωσης του καιρού για την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο. Με κύρια χαρακτηριστικά νεφώσεις με χιονοπτώσεις στην Θεσσαλία που από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Στα υπόλοιπα μέρη θα επικρατεί χιονόνερο ή χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές τις πρωινές ώρες, ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο (ενδεικτικά στην Ανατολική Στερεά και την Εύβοια 200 – 300 μέτρα), που από τις μεσημβρινές ώρες θα εξασθενήσουν.
Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 7 με 8 στα Ανατολικά 9 και τοπικά στα Νότια 10 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα είναι -2 έως 7 βαθμούς κελσίου στα βόρεια η μέγιστη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024