Στα γραφεία του Ν. Σταυρογιάννη βρέθηκε η Κατερίνα Μπατζελή

Ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, την πρώην Υπουργό και Ευρωβουλευτή αλλά και υποψήφια Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κυρία Κατερίνα Μπατζελή την οποία και ενημέρωσε για τα μείζονα ζητήματα και τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν στο Δήμο Λαμιέων. Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν ακόμα ζητήματα που αφορούν στη συνεργασία μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας […]

25 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, την πρώην Υπουργό και Ευρωβουλευτή αλλά και υποψήφια Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κυρία Κατερίνα Μπατζελή την οποία και ενημέρωσε για τα μείζονα ζητήματα και τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν στο Δήμο Λαμιέων.

Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν ακόμα ζητήματα που αφορούν στη συνεργασία μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας αλλά και στις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου.

Στη συνάντηση προσκλήθηκαν όλοι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, ενώ στη συζήτηση συμμετείχαν Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λαμιέων καθώς και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024