Στην εκπνοή της ημέρας..

Είναι ωραίο όταν αγαπάς αυτό που κάνεις. Είναι ακόμη ωραιότερο όταν αυτή η αγάπη όχι μόνο βγαίνει προς τα έξω, αλλά αντανακλά και πολλαπλασιάζεται κιόλας. Ευχαριστούμε άπειρα τον απίστευτο κύριο που μας εμπιστεύεται με τη συλλογή του και έχει αγαπήσει τόσο το γραφείο μας που κάθε φορά που μας επισκέπτεται, μας αφήνει και ένα νέο […]

25 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Είναι ωραίο όταν αγαπάς αυτό που κάνεις. Είναι ακόμη ωραιότερο όταν αυτή η αγάπη όχι μόνο βγαίνει προς τα έξω, αλλά αντανακλά και πολλαπλασιάζεται κιόλας.

Ευχαριστούμε άπειρα τον απίστευτο κύριο που μας εμπιστεύεται με τη συλλογή του και έχει αγαπήσει τόσο το γραφείο μας που κάθε φορά που μας επισκέπτεται, μας αφήνει και ένα νέο μάθημα – παρακαταθήκη από την Ιστορία της Δημοσιογραφίας.

Αυτή τη φορά, παρά το βαρομετρικό χαμηλό, μας έφερε εφημερίδες εκ Γαλλίας ορμώμενες, του 1900. Περιττό να πω ότι ακόμα τρέμουν τα χέρια μου που τις έβγαλα από τις διαφάνειες τους για τις ανάγκες της φωτογράφησης.

Όσα “ευχαριστώ” και να γράψω, είναι πραγματικά λίγα. Είναι τιμή μας να μας εμπιστεύεστε. Είστε η δύναμη που μας κάνει να συνεχίζουμε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ