Συνάντηση του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ με τον Αθανάσιο Κυρίτση

Συνάντηση συνεργασίας είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Κυρίτσης και η Διοικητική Επιτροπή με τον Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος – ΓΣΕΒΕΕ κ. Γεώργιο Καββαθά και στελέχη του Ινστιτούτου της ΓΣΕΒΕΕ, το πρωί της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου 2019 στη Λαμία. Στο πλαίσιο της συζήτησης αναλύθηκαν οι δράσεις και οι προτεραιότητες […]

15 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Συνάντηση συνεργασίας είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Κυρίτσης και η Διοικητική Επιτροπή με τον Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος – ΓΣΕΒΕΕ κ. Γεώργιο Καββαθά και στελέχη του Ινστιτούτου της ΓΣΕΒΕΕ, το πρωί της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου 2019 στη Λαμία.

Στο πλαίσιο της συζήτησης αναλύθηκαν οι δράσεις και οι προτεραιότητες του ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ, όσον αφορά στην εκπόνηση μελετών και ερευνών για τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας τόσο σε εθνικό, όσο και σε περιφερειακό επίπεδο, παρουσιάσθηκαν τα εργαλεία που χρησιμοποιεί ο φορέας για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και διερευνήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας σε ζητήματα κατάρτισης και εκπαίδευσης προς όφελος των επιχειρήσεων της Φθιώτιδας.

Και οι δύο πλευρές υπογράμμισαν την αναγκαιότητα συνεργασίας και αποτύπωσης με συγκεκριμένες μεθόδους των αναγκών της τοπικής αγοράς εργασίας, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Καββαθάς ενημέρωσε τους επιχειρηματίες για το μείζον θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων, ως επίτιμος προσκεκλημένος ομιλητής σε σχετική ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024