Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου

Κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, επιμελώς κρυμμένη στη ρεζέρβα του οχήματός του Συνελήφθη χθες, 21-02-2019, το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου Ευρυτανίας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, ένας 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, μετά από διενέργεια ελέγχου σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε, επιμελώς κρυμμένη […]

22 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, επιμελώς κρυμμένη στη ρεζέρβα του οχήματός του

Συνελήφθη χθες, 21-02-2019, το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου Ευρυτανίας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, ένας 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από διενέργεια ελέγχου σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε, επιμελώς κρυμμένη στο χώρο των αποσκευών του οχήματός του, πιο συγκεκριμένα στη ρεζέρβα αυτού, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους 132,22 γραμμαρίων.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον της κ. Ανακρίτριας Ευρυτανίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024