Σύλληψη 24χρονου για σωρεία κλοπών στη Χαλκίδα

Με κατηγορίες που αφορούν έξι περιπτώσεις κλοπών, συνελήφθη χθες 24χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητούνται 3 ακόμη συνεργοί του, δύο άνδρες και μία γυναίκα. Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, οι δράστες εισήλθαν με αυτοκίνητο, σε περιφραγμένο χώρο στην περιοχή της Χαλκίδας και αφαίρεσαν διάφορα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και μηχανημάτων […]

15 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Με κατηγορίες που αφορούν έξι περιπτώσεις κλοπών, συνελήφθη χθες 24χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητούνται 3 ακόμη συνεργοί του, δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, οι δράστες εισήλθαν με αυτοκίνητο, σε περιφραγμένο χώρο στην περιοχή της Χαλκίδας και αφαίρεσαν διάφορα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και μηχανημάτων έργων, έγιναν όμως αντιληπτοί από περίοικο και τράπηκαν σε φυγή, πλην του 24χρονου, ο οποίος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι ο 24χρονος μαζί με τους συνεργούς του, ενέχονται στη διάπραξη έξι τουλάχιστον κλοπών, κατά το χρονικό διάστημα από 07-01 έως 08-02-2019.

Η λεία που αποκόμισαν περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, χρήματα, πλήθος μεταλλικών αντικειμένων και ανταλλακτικά οχημάτων διαφόρων τύπων, ηλεκτρικά μηχανήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, χαλκοσωλήνες και καλώδια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, η αξία των οποίων υπολογίζεται ότι υπερβαίνει τις 9.000 ευρώ.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διερευνηθεί όλο το φάσμα της εγκληματικής τους δραστηριότητας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024