,

Τη συντοπίτισσα συγγραφέα Όλγα Μάμαλη τιμούν οι νέοι Θήβας

Μιά βραδιά αφιερωμένη στη Θηβαία συγγραφέα Όλγα Μάμαλη και το βιβλίο της “Υπόθεση Ύπαρξης”, οργανώνει το Τοπικό Συμβούλιο Νέων αυτό το Σάββατο στην αίθουσα ΑΡΜΟΝΙΑ του Συνεδριακού Κέντρου Θήβας. Για το βιβλίο θα μιλήσει η Χρυσούλα Μακρή, Διδάκτωρ Λαογραφίας, Μsc Ειδική Διδακτική Φιλολογικών μαθημάτων ΕΚΠΑ. Και η Ελευθερία Μπασαγιάννη, επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος, συγγραφέας εκπαιδευτικών βιβλίων. […]

22 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Μιά βραδιά αφιερωμένη στη Θηβαία συγγραφέα Όλγα Μάμαλη και το βιβλίο της “Υπόθεση Ύπαρξης”, οργανώνει το Τοπικό Συμβούλιο Νέων αυτό το Σάββατο στην αίθουσα ΑΡΜΟΝΙΑ του Συνεδριακού Κέντρου Θήβας.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η Χρυσούλα Μακρή, Διδάκτωρ Λαογραφίας, Μsc Ειδική Διδακτική Φιλολογικών μαθημάτων ΕΚΠΑ. Και η Ελευθερία Μπασαγιάννη, επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος, συγγραφέας εκπαιδευτικών βιβλίων.

Την εκδήλωση παρουσιάζει και προλογίζει το Τοπικό υμβούλιο Νέων Δήμου Θηβαίων που θα συντονίσει και τη συζήτηση που θα ακολουθήσει με το κοινό.

 

Βιογραφικό συγγραφέα
Η Όλγα Μάμαλη γεννήθηκε στη Θήβα το 1988. Σπούδασε Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Συνέχισε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τίτλο “Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία” (Μaster of Arts). Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά. Παράλληλα με τις μεταπτυχιακές της σπουδές, και στη συνέχεια εργάστηκε σε διάφορα ηλεκτρονικά μέσα (sites,τηλεόραση, ραδιόφωνο) και εφημερίδες ως δημοσιογράφος και ως Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Διαφήμισης. Ασχολείται ως ελεύθερη επαγγελματίας με την επιμέλεια και τη διόρθωση κειμένων και ακαδημαικών εργασιών. Είναι εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, παραδίδει σεμινάρια και διδάσκει σε σχολές Δημοσιογραφίας. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα σχετίζονται κυρίως με τη Σημειωτική του οπτικού πολιτισμού, τη Φιλοσοφία και τη Λογοτεχνία.Το παρόν εγχείρημα είναι η πρώτη της συγγραφική δραστηριότητα σε λογοτεχνικό επίπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024