Νέοι υποψήφιοι για τον Δημήτρη Αναγνωστάκη στην κούρσα για την Περιφέρεια

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η ανακοίνωση υποψηφίων, από την παράταξη “Στερεά… Υπεροχής” του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρη Αναγνωστάκη. Οκτώ νέα πρόσωπα από την Εύβοια, ανακοινώθηκαν τις τελευταίες ημέρες και έρχονται να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού. Η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Ιωάννα Μπουλουγούρη-Κορέλη, ο υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ. και πρώην δημοτικός σύμβουλος Ληλαντίου Σπύρος Παπαγεωργίου, η ελεύθερη επαγγελματίας […]

1 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η ανακοίνωση υποψηφίων, από την παράταξη “Στερεά… Υπεροχής” του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Οκτώ νέα πρόσωπα από την Εύβοια, ανακοινώθηκαν τις τελευταίες ημέρες και έρχονται να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού.

Η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Ιωάννα Μπουλουγούρη-Κορέλη, ο υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ. και πρώην δημοτικός σύμβουλος Ληλαντίου Σπύρος Παπαγεωργίου, η ελεύθερη επαγγελματίας από τη Σκύρο Νέλλη Παπουτσάκη, ο ιδιωτικός υπάλληλος Αντώνης Παπαδάκης, η βιοκλιματική αρχιτέκτων Αναστασία Τσολάκη, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ΟΛΝΕ Σταύρος Σαράφης, η εκπαιδευτικός Σοφία Τσολάκη και η αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων, Βάνα Φρυγανιώτη, συντάσσονται στο πλευρό του Δημήτρη Αναγνωστάκη, καθώς η εκλογική κούρσα για την Περιφέρεια Στερεάς, καλά κρατεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ