Κερδισμένη η Λαμία στο 1-1 με Λεβαδειακό (Video)

Λεβαδειακός και Λαμία σέρβιραν… σούπα στη Βοιωτία και το τελικό 1-1 ήρθε δίκαια, με τους Φθιωτούς να βολεύονται περισσότερο με την ισοπαλία. Λεβαδειακός και Λαμία κλήθηκαν να δείξουν ότι είναι σε.. καλό φεγγάρι, με τον μεν να προέρχεται από τη νίκη-ανάσα στην Ξάνθη και τους φιλοξενούμενους και από το 2-1 επί της ΑΕΛ, αλλά και […]

3 Μαρτίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Λεβαδειακός και Λαμία σέρβιραν… σούπα στη Βοιωτία και το τελικό 1-1 ήρθε δίκαια, με τους Φθιωτούς να βολεύονται περισσότερο με την ισοπαλία.

Λεβαδειακός και Λαμία κλήθηκαν να δείξουν ότι είναι σε.. καλό φεγγάρι, με τον μεν να προέρχεται από τη νίκη-ανάσα στην Ξάνθη και τους φιλοξενούμενους και από το 2-1 επί της ΑΕΛ, αλλά και από το ιστορικό «διπλό» στο Καραϊσκάκη που έφερε την ιστορική πρόκριση επί του Ολυμπιακού.

Στη Βοιωτία έγινε παιχνίδι υπομονής και τακτικής όπως αναμενόταν. Σε υπερβολικό βαθμό όμως με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι πολύ κακό στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο ήταν… πέντε λεπτά υπόθεση. Γενικότερα δεν είχε καλές φάσεις, ούτε καλό ρυθμό. Η Λαμία προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να επιβάλλει τον ρυθμό της σε ένα σημαντικό κομμάτι των πρώτων 45 λεπτών, αλλά η υπεροχή της ήταν ανούσια. Πλην του γκολ της, οι δύο ακίνδυνες κεφαλιές του Καραμάνου (8’, 10’), όπως και η κάθετη για τον Έλληνα επιθετικό που έκοψε η αντίπαλη άμυνα την ύστατη στιγμή και δευτερόλεπτα πριν το 1-0, ήταν η μοναδικές της στιγμές.

Στην αντίπερα όχθη, ο Λεβαδειακός πιθανόν να παρουσιάστηκε πιο μαχητικός, αλλά και με ελάχιστες καλές στιγμές. Στην πρώτη του φάση ουσιαστικά, ευτύχησε να σκοράρει. Ύστερα από γέμισμα, ο Μπαράλες έδειξε ότι δεν είναι αμυντικός και έδιωξε την μπάλα άτσαλα με το κεφάλι, αλλά ο Αντιλέχου που είναι εκτέλεσε εξαιρετικά με το αριστερό. Στο 43’, ο Πίτι εκτέλεσε φάουλ, είχε και την τύχη με το μέρος του που έλειψε από τον Σαράνοφ στη συγκεκριμένη φάση και αφού κόντραρε στο τείχος η μπάλα, κατέληξε στα δίχτυα. Κάπως έτσι γράφτηκε η ιστορία του πρώτου μέρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024