Δήμος Καρπενησίου: Τιμητική εκδήλωση για τη γυναίκα από την παράδοση μέχρι το σήμερα

Η Επιτροπή Ισότητας και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καρπενησίου σας προσκαλούν σε τιμητική εκδήλωση για τη γυναίκα με από την παράδοση μέχρι τη σύγχρονη πραγματικότητα. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:30 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου. Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η κ. […]

4 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Η Επιτροπή Ισότητας και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καρπενησίου σας προσκαλούν σε τιμητική εκδήλωση για τη γυναίκα με από την παράδοση μέχρι τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:30 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου.

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η κ. Κανακά Gantenbein Χριστίνα, Επίκουρη Καθηγήτρια Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας-Νεανικού Διαβήτη στην Α’ Παιδιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία”, ενώ μετά θα ακολουθήσουν και χορευτικές εκδηλώσεις με  θέμα “Χορεύοντας για τη γυναίκα μέσα στο χρόνο” συμμετοχή τριών Πολιτιστικών Συλλόγων.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024