Λαμία: Αφιέρωμα στους Στράτο Διονυσίου και Γρηγόρη Μπιθικώτση

Ο Δήμος Λαμιέων διοργανώνει ένα μοναδικό αφιέρωμα στους δυο κορυφαίους του ελληνικού τραγουδιού Στράτο Διονυσίου και Γρηγόρη Μπιθικώτση, αυτή την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:00 στην πλατεία Ελευθερίας. Στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, θα συναντηθούν ο γιος του μοναδικού Μπιθικώτση, Γρηγόρης, ο γιος του μεγάλου Στράτου Διονυσίου, Στέλιος, ο δεξιοτέχνης κ. Μανώλης […]

4 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Ο Δήμος Λαμιέων διοργανώνει ένα μοναδικό αφιέρωμα στους δυο κορυφαίους του ελληνικού τραγουδιού Στράτο Διονυσίου και Γρηγόρη Μπιθικώτση, αυτή την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:00 στην πλατεία Ελευθερίας.

Στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, θα συναντηθούν ο γιος του μοναδικού Μπιθικώτση, Γρηγόρης, ο γιος του μεγάλου Στράτου Διονυσίου, Στέλιος, ο δεξιοτέχνης κ. Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι και η Λαϊκή Ορχήστρα του Φθιωτικού Ωδείου Καραμπογιάς.

Η συναυλία, που θα μας ταξιδέψει στις παλιές αγαπημένες μελωδίες με τις οποίες μεγαλώσαμε και που όλοι μας έχουμε τραγουδήσει, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Κινηματογραφικό Λαμιώτικο Καρναβάλι 2019.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024