Περιφέρεια Στερεάς: «Γροθιά» στην υπογεννητικότητα με πρόγραμμα δωρεάν τοκετού

0

Πλήρη κάλυψη των προγετικών ελέγχων αλλά και του κόστους τοκετού προσφέρεται σε όλες τις έγκυες γυναίκες της Δημοτικής Ενότητας Λιδωρικίου αλλά και σε όσες επιθυμούν να τεκνοποιήσουν, στο πλαίσιο προγράμματος της Περιφέρειας Στερεάς.

Την εκτέλεση του προγράμματος έχει αναλάβει η HOPEgenesis,  ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα,  καλύπτοντας εν αρχή τις εξής περιοχές: Λιδωρίκι, Άβορος, Αμυγδαλιά, Βραϊλα, Δάφνος, Διακόπι, Δωρικό, Κάλλιο, Καρουτές, Κονιάκος, Λευκαδίτι, Μαλανδρίνο, Πεντάπολις, Περιθιώτισσα, Στύλια, Συκέα και Σώταινα.

 


Από τις παροχές του προγράμματος μπορούν να επωφεληθούν, όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης. Περιλαμβάνοντας μαιευτική και γυναικολογική φροντίδα, μέχρι τη μεταφορά και διαμονή των εγκύων σε ένα από τα συνεργαζόμενα ιατρικά κέντρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Ενώ, παρέχεται πλήρη κάλυψη των εξόδων τοκετού αλλά και φροντίδας σε αξιόπιστα νοσοκομεία, σε περίιπτωση έκτακτης ανάγκης,

 

Η παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει αύριο Τρίτη 5 Μαρτίου στις 17:00 το απόγευμα, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, στο Λιδωρίκι.

 

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση