Αρνητική η απάντηση του ΥΠΕΘΑ για την γέφυρα στο Καστρί

Αρνητική είναι η απάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας για την επίλυση του προβλήματος στο Καστρί του Δήμου Μακρακώμης μέσω γέφυρας τύπου μπέλλεϋ προς τον βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Σταϊκούρα βάζοντας επίσημα τέλος στις όποιες ελπίδες υπήρχαν. Ο κύριος Αποστολάκης ξεκαθαρίζει απόλυτα ότι “το υλικό γεφυροσκευής τύπου «Μπέλλεϋ» καλύπτει πλέον, αποκλειστικά, επιχειρησιακούς σκοπούς και […]

6 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Αρνητική είναι η απάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας για την επίλυση του προβλήματος στο Καστρί του Δήμου Μακρακώμης μέσω γέφυρας τύπου μπέλλεϋ προς τον βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Σταϊκούρα βάζοντας επίσημα τέλος στις όποιες ελπίδες υπήρχαν. Ο κύριος Αποστολάκης ξεκαθαρίζει απόλυτα ότι “το υλικό γεφυροσκευής τύπου «Μπέλλεϋ» καλύπτει πλέον, αποκλειστικά, επιχειρησιακούς σκοπούς και περιπτώσεις αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, στο πλαίσιο του Σχεδίου «ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ» ενώ επί του παρόντος, δεν υπάρχει ενεργοποιημένο πρόγραμμα για την προμήθεια του υπόψη υλικού.”

Διαψεύδοντας στην ουσία σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ τις προσδοκίες που καλλιέργησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα για την θετική έκβαση του θέματος αφού δεν άλλαξε τίποτα σε σχέση με την ήδη εκφρασμένη από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους απάντηση του ΓΕΣ προς τον δήμο Μακρακώμης για το ίδιο θέμα.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας με σχετική του ερώτηση τον περασμένο μήνα ζητούσε απαντήσεις για ένα θέμα που χρονίζει και δημιουργεί πλήθος προβλημάτων στην ευρύτερη περιοχή.

«Ευχόμαστε να επιβεβαιωθούν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και όχι η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, και να μη χαθεί άλλο ένα έργο από την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, που είχε εξασφαλισθεί από το 2013.

Αλλά επειδή το παρελθόν δείχνει ότι οι πιθανότητες είναι λίγες, ευχόμαστε να προχωρήσει η κατασκευή νέας μεταλλικής γέφυρας, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.» καταλήγει η ανακοίνωση.

Η πολύπαθη γέφυρα είναι θέμα που απασχολεί την τοπική κοινωνία,τους εκπροσώπους των δυο βαθμών αυτοδιοίκησης και τους τοπικούς βουλευτές αφού παρά τις όποιες ενέργειες κανένα αποτέλεσμα δεν υπάρχει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024