Δεύτερη μέρα επαφών του Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Φωκίδα

0

Ενημέρωση από το «πρώτο χέρι» Αυτοδιοικητικών και φορέων της Περιφερειακή Ενότητας Φωκίδας είχε δεύτερη μέρα σήμερα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Δημήτρης Αναγνωστάκης, με τον συνδυασμό «Στερεά… Υπεροχής».

Χτες, Τετάρτη 6 Μαρτίου είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Φωκίδας κ.κ. Θεόκτιστο και με φορείς σε Ερατεινή, Δεσφίνα και Ιτέα. Ενώ, αναλυτική ενημέρωση για το Δήμο Δωρίδος είχε από το Δήμαρχο Γιώργο Καπεντζώνη.

 

Κατά τη σημερινή, δεύτερη ημέρα επίσκεψης του στη Φωκίδα, ο κ.Αναγνωστάκης 
πραγματοποίησε τις εξής επαφές:

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. Κατσαγούνο Ευάγγελο, από τον οποίο ενημερώθηκε αυτός και οι συνεργάτες του, για όλα τα ζητήματα της αρμοδιότητάς του.

Με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στη στελέχωση και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Με τη διοίκηση και το επιστημονικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας, όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη λειτουργία και την παροχή υπηρεσιών του νοσοκομείου.

Με το διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος Χρόνιων Παθήσεων, όπου και ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο και τη Διευθύντρια του Ιδρύματος για την πορεία των δράσεών του.

Με τους εκπροσώπους φορέων, όπως Ε.Β.Ε., Εργατικό Κέντρο, Οικονομικό Επιμελητήριο, Λιμενικό Ταμείο, Κέντρο Ψυχικής Υγείας, Σύλλογος ΑΜΕΑ, Ε.Π.Σ.Φωκίδας, καθώς και με άλλους επαγγελματικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.

Με το Δήμαρχο του Δήμου Δελφών κ. Παναγιωτόπουλο Αθανάσιο και τους Αντιδημάρχους, με τους οποίους συζήτησαν για τις άμεσες προτεραιότητες της νέας προγραμματικής περιόδου.

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης με τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Κατσαγούνο Ευάγγελο

φωτογραφία από την επίσκεψη στο Νοσοκομείο Άμφισσας

φωτογραφία από την επίσκεψη Δημήτρη Αναγνωστάκη στο Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης με το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας Γιάννη Αλωνάρη

φωτογραφία από τη συνάνηση Δημήτρη Αναγνωστάκη με Δήμαρχο Δελφών Θανάση Παναγιωτόπουλο

 

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση