«Έπεσαν» οι υπογραφές για ΧΥΤΥ και μονάδα κομποστοποίησης στον Ελαιώνα

0

Παρά τον «σκόπελο» χωροθέτησης της μονάδας κομποστοποίησης, λόγω προβλημάτων στη θεμελίωση της πολύπαθης εθνικής οδού Άμφισσας-Λαμίας, μια συμπληρωματική σύμβαση έδωσε τη λύση για την άμεση κατασκευή Μονάδας Κομποστοποίησης και ΧΥΤΥ στη θέση «Βαρτός» της Κοινότητας Ελαιώνα του Δήμου Δελφών.

Η υπογραφή των συμβάσεων έγινε παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς και Δημάρχου Λαμίας, Νίκο Σταυρογιάννη και του εκπροσώπου της αναδόχου Κοινοπραξίας, Γιάννη Τρουβά, για την ολοκλήρωση της κατασκευής του έργου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υπογραφή της συμπληρωματικής σύμβασης απαιτήθηκε μια πολύπλοκη διαδικασία διάρκειας περίπου δύο ετών. Ενώ, με την τελευταία πρόοδο δίνεται πλέον η δυνατότητα εκτίμησης, ότι το έργο θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία μέσα στο προσεχές καλοκαίρι του 2019.

 

Δήμαρχος Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης, Δήμαρχος Λαμίας Νικος Σταυρογιάννης, Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, Εκπρόσωπος Αναδόχου Έργου και Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση