Με συγκεκριμένες προτάσεις επισκέφτηκε τη Βοιωτία η Κατερίνα Μπατζελή

0

Πρώτος σταθμός της υποψήφιας Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κατερίνας Μπατζελή, κατά την περιοδεία της στο Νομό Βοιωτίας,  ήταν ο Δήμος Λιβαδειάς και η Δήμαρχος Γιώτα Πούλου, όπου οι κυρίες συμφώνησαν σε ένα γρηγορότερο βηματισμό προκειμένου να μην χαθούν οι ευκαιρίες που προσφέρουν τα Προγράμματα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, για κοινωνικές και πολιτιστικές παρεμβάσεις.

Κατά τη συνάντηση της με το Δήμαρχο Ορχομενού Λουκά Υπερήφανο, ο οποίος τελεί και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς (ΠΕΔ) συμφώνησαν ότι το θέμα του Πανεπιστήμιου Στερεάς πρέπει να επανέλθει στο τραπέζι των πολιτικών διαβουλεύσεων, καθώς η απουσία του φρενάρει την αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας.

 

 

 

 

 

 

Η Κατερίνα Μπατζελή είχε εκτενή ενημέρωση για τα καυτά θέματα των αγροτών, ως πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και η ίδια, από τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ορχομενού, Βασίλη Τσαγαλά και τα μέλη του ΔΣ. Μεταξύ άλλων ενημερώθηκε για την αγροτική παραγωγική κατάσταση της περιοχής, των νέων εναλλακτικών καλλιεργειών, των εμπορικών δραστηριοτήτων και των νέων επενδυτικών υποδομών του Συνεταιρισμού, που είναι πρότυπο λειτουργίας.


Η περιοδεία στο νομό ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη της υποψήφιας Περιφερειάρχη στο Εμπορικό Επιμελητήριο Βοιωτίας. Παρουσία του προεδρου Παναγιώτη Αγνιάδη, είχε την ευκαιρία να αφουγκραστεί και ν’ ανταλλάξει απόψεις με εκπροσώπους των Εμπορικών συλλόγων και Ομοσπονδιών, τους κκ Αθανάσιο Καλογρηά, Δημήτρη Γέρο, Γιάννη Μουρτζούνη συμφωνόντας στην ανάγκη για μέτρα επιχειρηματικότητας και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών για την τόνωση της αγοράς, της απασχόλησης.

«Τόσο τα κεντρικά αιτήματα των Επιμελητηρίων όσο και των Περιφερειακών πρέπει να είναι η βάση της συνεχούς διαβούλευσης με την Περιφέρεια» τόνισε η κα Μπατζελή, «διότι ο επιμελητηριακός θεσμός είναι αρωγός της Πολιτείας».

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση