Κλείνει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Ψαχνά

Μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία της περιοχής, φέρνει η απόφαση της Εθνικής Τράπεζας να βάλει λουκέτο σε ένα ακόμη υποκατάστημά της. Ο λόγος για το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Ψαχνά, όπου σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sterea News, έχει προγραμματιστεί να κλείσει μέσα στον ερχόμενο Απρίλιο και μάλιστα πριν την περίοδο του Πάσχα. Το […]

8 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία της περιοχής, φέρνει η απόφαση της Εθνικής Τράπεζας να βάλει λουκέτο σε ένα ακόμη υποκατάστημά της.

Ο λόγος για το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Ψαχνά, όπου σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sterea News, έχει προγραμματιστεί να κλείσει μέσα στον ερχόμενο Απρίλιο και μάλιστα πριν την περίοδο του Πάσχα.

Το συγκεκριμένο υποκατάστημα είναι το μοναδικό στην γύρω περιοχή και εξυπηρετεί τις ανάγκες κατοίκων και επιχειρήσεων όχι μόνο της πόλης των Ψαχνών, αλλά και των γύρω περιοχών.

Η αναστάτωση και τα προβλήματα που αναμένεται να προκληθούν είναι μεγάλα, καθώς θα δημιουργηθεί αναταραχή στην τοπική κοινωνία που χρησιμοποιεί την Εθνική Τράπεζα για τις συναλλαγές της.

Όπως πληροφορούμαστε, αναμένεται σύντομα να συγκληθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο που έχουν ζητήσει φορείς της περιοχής, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα και να δρομολογήσουν τις αντιδράσεις τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024