Με ηλιοφάνεια τα κούλουμα… βροχές και χιόνια από Τρίτη

Με ήλιο και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες ξεκινά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Η λιακάδα θα κυριαρχήσει σε όλη την χώρα και για τις τρεις επόμενες ημέρες, προτού χαλάσει ξανά την ερχόμενη Τρίτη, με βροχές και κατιγίδες.     Σήμερα, Σάββατο, η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε […]

9 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Με ήλιο και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες ξεκινά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Η λιακάδα θα κυριαρχήσει σε όλη την χώρα και για τις τρεις επόμενες ημέρες, προτού χαλάσει ξανά την ερχόμενη Τρίτη, με βροχές και κατιγίδες.

 

 

Σήμερα, Σάββατο, η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε αρκετά υψηλά για την εποχή επίπεδα. Αραιές νεφώσεις θα σημειωθούν το απόγευμα, κατά διαστήματα πιο πυκνές.

 

 

 

 

 

 

Και αύριο Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια νότιοι 4 με 6 μποφόρ.

 

 

 

 

 

Την Καθαρά Δευτέρα οι άνεμοι αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκοί για το καθιερωμένο πέταγμα του χαρταετού, καθώς θα παρουσιάσουν μικρή ενίσχυση και θα πνέουν με εντάσεις 4 έως 5 και κατά τόπους 6 μποφόρ.

 

 

 

 

Σύμφωνα με τα έως τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, από τις βραδινές ώρες της Καθαράς Δευτέρας και από τα βόρεια ο καιρός θα παρουσιάσει μεταβολή και είναι πολύ πιθανό την Τρίτη 12 Μαρτίου να επικρατήσει έντονη κακοκαιρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024
29 Μαρτίου 2024