Αύριο κηδεύεται ο γνωστός δικηγόρος Διονύσης Ζλακώνης

Απεβίωσε το βράδυ της Κυριακής 10 Μαρτίου σε ηλικία 68 ετών ο γνωστός δικηγόρος της Χαλκίδας, Διονύσης Ζλακώνης. Ο Διονύσης Ζλακώνης έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο που έδινε τους τελευταίους μήνες. Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” της Αθήνας. Η σύζυγος του Λίλιαν Ζλακώνη, πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, και ο γιος τους Στέφανος, […]

11 Μαρτίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Απεβίωσε το βράδυ της Κυριακής 10 Μαρτίου σε ηλικία 68 ετών ο γνωστός δικηγόρος της Χαλκίδας, Διονύσης Ζλακώνης.

Ο Διονύσης Ζλακώνης έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο που έδινε τους τελευταίους μήνες. Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” της Αθήνας. Η σύζυγος του Λίλιαν Ζλακώνη, πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, και ο γιος τους Στέφανος, επίσης δικηγόρος Χαλκίδας, στάθηκαν κοντά του όλο αυτό το διάστημα.

Η υγεία του επιδεινωνόταν συνεχώς και η κατάσταση είχε χαρακτηριστεί ως μη αναστρέψιμη. Ο Διονύσης Ζλακώνης άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή, το βράδυ, στο νοσοκομείο. Το γεγονός αν και αναμενόμενο για τους γνωρίζοντες,  λύπησε ιδιαίτερα φίλους, συγγενείς όπως και τον δικηγορικό κόσμο της Εύβοιας, όπου ήταν ιδιαίτερα γνωστός  από την πολύχρονη επιτυχή επαγγελματική του πορεία.

Η κηδεία του γνωστού δικηγόρου θα γίνει αύριο στις 3:30 το μεσημέρι, από τν Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024