Ψήφισμα του ΔΟΑΠΠΕΧ για το θάνατο του Διονύση Ζλακώνη

Ψήφισμα με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του νομικού Διονυσίου Ζλακώνη, συζύγου της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη, ενέκρινε ομόφωνα σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να κατατεθεί στέφανος στη σωρό του θανόντος, να εκφρασθούν στην οικογένειά του τα συλλυπητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου, να ακολουθήσει την εκφορά […]

12 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Ψήφισμα με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του νομικού Διονυσίου Ζλακώνη, συζύγου της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη, ενέκρινε ομόφωνα σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να κατατεθεί στέφανος στη σωρό του θανόντος, να εκφρασθούν στην οικογένειά του τα συλλυπητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου, να ακολουθήσει την εκφορά της σωρού του εκλιπόντος αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και να παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες του Οργανισμού, ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Παράλληλα, η διεύθυνση και οι εργαζόμενοι του ΔΟΑΠΠΕΧ, εξέφρασαν προς την Πρόεδρο, τον υιό της Στέφανο και την οικογένεια του θανόντος τα θερμά τους συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Να σημειωθεί πως η κηδεία του εκλιπόντος Διονυσίου Ζλακώνη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15.30, στον Ιερό Ναό του Αγ. Δημητρίου Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024