Ειδήσεις της Στερεάς σε τίτλους

0

Κοσμεί το ψηφοδέλτιο στη Φθιώτιδα, της κας Κατερίνας Μπατζελή, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κος Νίκος Μπέτσιος. Ακούραστος εκπαιδευτικός, με περήφανη συνδικαλιστική πορεία στη Στερεά και επιτυχημένος παλαιότερα Αντιπεριφερειάρχης.

Εξάμηνη παράταση για το Κτηματολόγιο Ευρυτανίας ζητούν οι Δήμοι Καρπενησίου και Αγράφων. Οι λόγοι αυτής, κατά σειρά: άσχημες καιρικές συνθήκες, επάνοδος Ευρυτάνων στις πατρικές εστίες, αρχές καλοκαιριού και υποτονικό ενδιαφέρον στη δεδομένη στιγμή, αφού υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις.

Μας αποζημίωσε η βόλτα μας στην Αμφίκλεια, με τις γειτονιές της και κινούνται στο γιορτινό κλίμα, Χέι. Παραδοσιακές εκδηλώσεις και φωτιές, που κάνουν την κωμόπολη να γίνεται “ένα”.

Την αρχαία ιστορία της Βόρειας Εύβοιας αναζητούν ξένοι επισκέπτες, λάτρεις του ποδηλατικού τουρισμού. Τους γοητεύει το “τρίγωνο”, Μαντείο Σελινουντίου Απόλλωνα – Αρχαία Κήρινθος – Αρχαία Νύσσα.

Η έκθεση φωτογραφίας του Ηλία Μασσαρού στο Γαλαξίδι, μας θυμίζει τι γίνεται κάθε χρονιά στο “αλευρομουτζούρωμα”.

Σημαντικές οι κινήσεις του Κώστα Μπακογιάννη, μέσα από σειρά έργων, σε Παρνασσό, Βελούχι, Ομφαλό της Γης. Και τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν, με πρώτο και καλύτερο το Forum των Δελφών – SPA και καρναβάλι Αιδηψού, η …ΑΠΌΛΑΥΣΗ!

Δημήτρης Μήτρου

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση