Πτώσεις δέντρων και πολλά προβλήματα στην Εύβοια από την κακοκαιρία

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές περιοχές της Εύβοιας, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή, με θυελλώδεις ανέμους που πνέουν από τις βραδινές ώρες και έντονες βροχοπτώσεις. Στην παραλία των Πολιτικών καταστροφές σημειώθηκαν από πτώσεις δέντρων, εξαιτίας των σφοδρών ανέμων που έφθασαν τα 10 μποφόρ, δρόμοι και εκτάσεις έχουν πλημμυρίσει εξαιτίας της καταρρακτώδους […]

13 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές περιοχές της Εύβοιας, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή, με θυελλώδεις ανέμους που πνέουν από τις βραδινές ώρες και έντονες βροχοπτώσεις.

Στην παραλία των Πολιτικών καταστροφές σημειώθηκαν από πτώσεις δέντρων, εξαιτίας των σφοδρών ανέμων που έφθασαν τα 10 μποφόρ, δρόμοι και εκτάσεις έχουν πλημμυρίσει εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής, ενώ στην περιοχή των Ψαχνών παρατηρείται άνοδος της στάθμης του ποταμού Μεσσάπιου.

Πτώσεις δέντρων και προβλήματα σε καλώδια της ΔΕΗ, με συνέπεια εκτεταμένες διακοπές ρεύματος παρατηρήθηκαν στην Τριάδα και σε αρκετές άλλες περιοχές του δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, στις Ροβιές και σε πολλά χωριά της Βόρειας Εύβοιας, ενώ τα μηχανήματα της περιφέρειας είναι επί ποδός για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα το συντομότερο δυνατόν.

Παράλληλα, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων προκλήθηκαν εκ νέου ζημιές στην καταπονημένη προβλήτα του λιμανιού στο Μαντούδι, η οποία πλέον αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα, ενώ απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι της Σκύρου, βρίσκεται σε ισχύ.

Πτώση δέντρου στα Πολιτικά
Πλημμύρες στην περιοχή των Πολιτικών
Ο ποταμός Μεσσάπιος στα Ψαχνά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024