Συνάντηση του Γιώργου Ακριώτη με τον πρέσβη της Γεωργίας

Με τον πρέσβη της Γεωργίας Ioseb Nanobashvili συναντήθηκαν σήμερα στην Αθήνα, ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Γεωργίας, Γιώργος Ακριώτης και ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα μετανάστευσης και το ενδεχόμενο αμοιβαίας δραστηριοποίησης στις αγορές εργασίας των δύο χωρών. Στο πλαίσιο αυτό, […]

14 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Με τον πρέσβη της Γεωργίας Ioseb Nanobashvili συναντήθηκαν σήμερα στην Αθήνα, ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Γεωργίας, Γιώργος Ακριώτης και ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα μετανάστευσης και το ενδεχόμενο αμοιβαίας δραστηριοποίησης στις αγορές εργασίας των δύο χωρών.

Στο πλαίσιο αυτό, εκδηλώθηκε και από τις δύο πλευρές η πρόθεση για ενίσχυση της συνεργασίας στον τομέα της κοινοβουλευτικής διπλωματίας και η επιθυμία για ανταλλαγή ιδεών και επισκέψεων εργασίας, ενώ ο πρέσβης της Γεωργίας αναφέρθηκε επίσης στη συμπλήρωση εκατό χρόνων κοινοβουλευτισμού της Γεωργίας, η οποία εορτάσθηκε τη 12η Μαρτίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024