Διήμερη περιοδεία Χρήστου Σταϊκούρα στη Δυτική Μακεδονία

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, θα πραγματοποιήσει αυτό το Σαββατοκύριακο διήμερη περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία, εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 16 Μαρτίου και ώρα 19:30 ο κ. Σταϊκούρας θα είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Καστοριάς στο ξενοδοχείο «TSAMIS», στην πόλη της Καστοριάς, ενώ […]

15 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, θα πραγματοποιήσει αυτό το Σαββατοκύριακο διήμερη περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία, εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 16 Μαρτίου και ώρα 19:30 ο κ. Σταϊκούρας θα είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Καστοριάς στο ξενοδοχείο «TSAMIS», στην πόλη της Καστοριάς, ενώ την Κυριακή 17 Μαρτίου και ώρα 11:30 θα είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Φλώρινας, στο ξενοδοχείο «Λύγκος», στην πόλη της Φλώρινας.

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου και ώρα 09:00, ο κ. Σταϊκούρας, στο πλαίσιο του ετήσιου καθιερωμένου κύκλου επισκέψεων εργασίας στις έδρες των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, θα πραγματοποιήσει την τρίτη κατά σειρά συνάντηση εργασίας για το 2019, στο Δημαρχείο του Δήμου Στυλίδας με τον Δήμαρχο καθώς και φορείς της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024