Σαν μια γροθιά θα δώσουν μάχη στη παράταξη “Δήμος Πολιτών”

Τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που θα συσπειρώσουν την παράταξή “Δήμος Πολιτών” ανακοίνωσε ο Γιώργος Αναστασίου το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαρτίου, στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο Θήβας. Χωρίς περιστροφές μίλησε ανοιχτά για τα όσα χρειάζεται να γίνουν στην πόλη της Θήβας και τις προτεραιότητες που ήδη έχει θέσει στο πλάνο του. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον […]

15 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που θα συσπειρώσουν την παράταξή “Δήμος Πολιτών” ανακοίνωσε ο Γιώργος Αναστασίου το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαρτίου, στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο Θήβας.

Χωρίς περιστροφές μίλησε ανοιχτά για τα όσα χρειάζεται να γίνουν στην πόλη της Θήβας και τις προτεραιότητες που ήδη έχει θέσει στο πλάνο του.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον νυν δήμαρχο Σπύρο Νικολάου για την παρακαταθήκη που θα αφήσει στο Δήμο, ενώ συνέχισε με τα έργα και τις δράσεις που ο ίδιος οραματίζεται.

Στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων του βρέθηκαν τόσο το περιβάλλον του, όσο και η ανάδειξη του λαογραφικού ενδιαφέροντος του τόπου, ο τουρισμός, οι θέσεις εργασίας και ο αθλητισμός.

Ο κ. Αναστασίου φιλοδοξεί σε έναν δήμο που θα χαρακτηρίζεται από διαφάνεια, διαβούλευση και ενότητα, όπως μάλιστα και δήλωσε.

Στην ξεχωριστή για εκείνον μέρα βρέθηκαν κοντά του εκτός από τους οικείους του, ο δήμαρχος Σπύρος Νικολάου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θανάσης Κοκοντίνης, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Γιώργος Ψυχογιός, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αλέκος Στάικος, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Φανή Παπαθωμά και άλλα στελέχη από τα σπλάχνα της αυτοδιοίκησης.

“Ο πολίτης είναι ο μεγάλος ήρωας και αυτός είναι ο πιο μεγάλος τίτλος”, τόνισε ο Γιώργος Αναστασίου, θέτοντας τον πολίτη σε πρώτο πλάνο. Υπερθεμάτισε μάλιστα λέγοντας πως κανείς δεν θα μείνει πίσω, δίνοντας έμφαση στις ίσες ευκαιρίες.

Τα άτομα του ψηφοδελτίου, επιλεγμένα προσεκτικά, παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση με τον πιο ένθερμο τρόπο, αφού ο Γιώργος Αναστασίου τους κάλεσε να βρεθούν κοντά του λέγοντας: “τα άτομα που χέρι- χέρι θα κάνουμε τον αγώνα μέχρι τις εκλογές, αλλά κυρίως μετά από αυτές”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ