Υποψήφια με το συνδυασμό “Λύση Τώρα” η Χριστίνα Μπασούκου

Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό “ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ” και τον Βασίλη Καθαροσπόρη ανακοίνωσε η Χριστίνα Μπασούκου. Η Χριστίνα Μπασούκου διδάσκει καράτε επί 25 χρόνια στον Αθλητικό Σύλλογο ‘ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ’ στην Ν. Αρτάκη και είναι πρωταθλήτρια στο καράτε. Παράλληλα, τον τελευταίο χρόνο κάνει τα πρώτα της επιχειρηματικά βήματα λειτουργώντας ένα πολυχώρο ψυχαγωγίας νηπίων και παιδιών. Όπως αναφέρει στην […]

18 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό “ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ” και τον Βασίλη Καθαροσπόρη ανακοίνωσε η Χριστίνα Μπασούκου. Η Χριστίνα Μπασούκου διδάσκει καράτε επί 25 χρόνια στον Αθλητικό Σύλλογο ‘ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ’ στην Ν. Αρτάκη και είναι πρωταθλήτρια στο καράτε. Παράλληλα, τον τελευταίο χρόνο κάνει τα πρώτα της επιχειρηματικά βήματα λειτουργώντας ένα πολυχώρο ψυχαγωγίας νηπίων και παιδιών.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, αποδέχθηκε την πρόταση του υποψήφιου δημάρχου, Βασίλη Καθαροσπόρη, δεσμευόμενη πως θα προσπαθήσει με όλες της τις δυνάμεις, να φανεί αντάξια των προσδοκιών των συμπολιτών της για μια καλύτερη πόλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ