Ο Αχιλλέας Καμπάς στον ΑΟ Στυλίδας

Τον αντικαταστάτη του Κώστα Αλεξίου ανακοίνωσε η ομάδα του ΑΟ Στυλίδας. Κατά τη διάρκεια ήδη της χθεσινής ημέρας είχε ανακοινωθεί η παραίτηση του Κώστα Αλεξίου και λίγο αργότερα πως αυτή γίνεται δεκτή από την πλευρά του ΑΟ Στυλίδας. Η διοίκηση της ομάδας του Λιμανιού επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και στη συνέχεια με ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως […]

19 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Τον αντικαταστάτη του Κώστα Αλεξίου ανακοίνωσε η ομάδα του ΑΟ Στυλίδας.

Κατά τη διάρκεια ήδη της χθεσινής ημέρας είχε ανακοινωθεί η παραίτηση του Κώστα Αλεξίου και λίγο αργότερα πως αυτή γίνεται δεκτή από την πλευρά του ΑΟ Στυλίδας.

Η διοίκηση της ομάδας του Λιμανιού επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και στη συνέχεια με ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως ο προπονητής που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα θα είναι ο Αχιλλέας Καμπάς.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΑΟ Στυλίδας:

Ο ΑΟ Στυλίδα ανακοινώνει πως την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Αχιλλέας Καμπάς. Ο έμπειρος προπονητής, είναι κάτοχος Διπλώματος Uefa B’ και γνώστης της Κατηγορίας, καθώς έχει διατελέσει προπονητής του Αχιλλέα Δομοκού στην Γ’ Εθνική με επιτυχία, ενώ θετικό πρόσημο έχει το πέρασμά του από ομάδες της Α’ Φθιώτιδας, όπως Ευρυτανικός, Νέο Κρίκελλο, Δίβρη κ.α. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024