Στα χέρια της αστυνομίας κλέφτης κοσμημάτων και αποδέκτης χρυσοχόος από το Γαλαξίδι

Στα χέρια αστυνομικών του Τμήματος Ιτέας έπεσε 31χρονος άνδρας που είχε πρόσφατα αφαιρέσει σημαντικό χρηματικό ποσό και κοσμήματα από σπίτι στο Γαλαξίδι, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που συνέλλεξαν σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας. Στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος του, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν […]

20 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Στα χέρια αστυνομικών του Τμήματος Ιτέας έπεσε 31χρονος άνδρας που είχε πρόσφατα αφαιρέσει σημαντικό χρηματικό ποσό και κοσμήματα από σπίτι στο Γαλαξίδι, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που συνέλλεξαν σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας.

Στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος του, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα – χρυσοχοείο περιοχής της Φωκίδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ορισμένα από τα κλεμμένα κοσμήματα, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024