Σύλληψη στην Αιδηψό για διακίνηση ηρωίνης και κοκαΐνης

Πάνω από ένα κιλό ηρωίνης, ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκαν χθες από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Εύβοιας, στα Λουτρά Αιδηψού. Πιο συγκεκριμένα, 35χρονος ημεδαπός, που μόλις είχε αποβιβαστεί από το πλοίο της πορθμιακής γραμμής στα Λουτρά Αιδηψού, συνελλήφθη από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών. Σε […]

21 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Πάνω από ένα κιλό ηρωίνης, ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκαν χθες από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Εύβοιας, στα Λουτρά Αιδηψού.

Πιο συγκεκριμένα, 35χρονος ημεδαπός, που μόλις είχε αποβιβαστεί από το πλοίο της πορθμιακής γραμμής στα Λουτρά Αιδηψού, συνελλήφθη από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν εντός ταξιδιωτικού σακιδίου που έφερε στην κατοχή του ο συλληφθείς και κατασχέθηκαν:

  • 2 πλάκες ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους 1 κιλού & 60 γραμμαρίων,

  • 1 πλάκα κοκαΐνης, μεικτού βάρους 264 γραμμαρίων και

  • ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024