Γιάννης Σαρακιώτης για την Εθνική Επέτειο: «Με το βλέμμα μας στο ορόσημο των 200 ετών»

Στις προκλήσεις, τις οποίες καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα μας, εν όψει και του οροσήμου των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση το 2021, στάθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα για «ομόνοια» και «εθνική συνεννόηση», ενώ ευχήθηκε και για τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Ο κ. Σαρακιώτης υπογράμμισε συγκεκριμένα […]

24 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Στις προκλήσεις, τις οποίες καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα μας, εν όψει και του οροσήμου των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση το 2021, στάθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα για «ομόνοια» και «εθνική συνεννόηση», ενώ ευχήθηκε και για τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Ο κ. Σαρακιώτης υπογράμμισε συγκεκριμένα ότι:

«198 χρόνια μετά την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και μόλις δύο χρόνια πριν το ορόσημο των δύο αιώνων από αυτήν, ο ελληνισμός βρίσκεται – για μια ακόμη φορά στην ιστορία του – ενώπιον προκλήσεων και κρίσιμων αποφάσεων για το μέλλον του. Έχοντας εξέλθει από τη δημοσιονομική μέγγενη των προηγουμένων ετών, χαράζουμε νέους δρόμους και οραματιζόμαστε μια νέα Ελλάδα, με αναφορά στα μηνύματα των Επαναστατών του 1821, αλλά και στο συμβολισμό που απορρέει από τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Η εθνική ενότητα, η αλληλεγγύη και η ομοψυχία αποτελούν τα ελάχιστα ζητούμενα της παρακαταθήκης των Αγωνιστών του 1821 και οφείλουμε όλοι να τα υπηρετούμε. Χρόνια Πολλά σε όλους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024